Szeretjük Amit Csinálunk

Minőségi faldekorációval valósítjuk meg ügyfeleink igényeit. Mindezt úgy, hogy minden ecsetvonást élvezettel, szívből teszünk. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a legkülönfélébb falfelületek, mennyezetek, tűzfalak, extrém terek és egyéb felületek dekorálásában.

Vezető Festőművész

Ákos. Festőművészeti készségeivel megvalósítja a legmerészebb projekteket is. Elismert festő és Muralpaint szakember.

Vezető Festőművész

Leó. Kifinomult kézügyességével és művészi látásmódjával teszi lenyűgözővé az alkotásokat. Elismert festő és Muralpaint szakember.

Kommunikációs Manager

Szilveszter. Kommunikációs managerként felel a színvonalas kapcsolattartásért és az ügyfelek igényeinek rögzítéséért.

Miért válasszon minket

Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez látványosan megmutatkozik minden egyes munkánk alkalmával. Hisszük, hogy a minőségi alkotáshoz a kézügyesség, a kreativitáció és a tapasztalat is elengedhetetlen.

Alkotókészség

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, segítjük megtervezni a legmegfelelőbb dekorációt. Mindennapunk a festészet körül forog, ezért a képzeletünk erejét a megrendelőink hasznára kínáljuk, az ő céljainak megvalósításához.

Anyaghasználat

Válogatott minőségű festékekkel dolgozunk, melynek köszönhetően a lehető legjobb színmélységet, kontúrt és összképet tudjuk produkálni. Ellenállóak a környezeti hatásokra. Ezzel növelve a felület állóképességét a kimagasló optikai látvány mellett.
0
+
ELÉGEDETT MEGRENDELŐ
0
nm
FESTETT FALFELÜLET
0
év
TAPASZTALAT
0
%
POZITÍV VISSZAJELZÉS
0
óra
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT