Karakterábrázolás

www.muralpaint.hu – Kimagaslóan profi beltéri falfestés, elérhető áron. /A Minőség Garantálva/


Vállaljuk karakterábrázolások minőségi kivitelezését. Látványtervekkel adjuk árajánlatunkat. Számunkra fontos a megfelelő kommunikáció, továbbá a szerződésben megadott időpontok tartása és a kiváló munka átadása.

Keressen bennünket bizalommal: Árajánlat kérése

Beltéri falfestés (amitől megszépül a helység)

Megrendelőink kérésére, bármilyen ismert vagy akár egyéni karaktert megfestünk, a belső design-hoz illően. Számos korábbi munkánkon visszaköszönnek a jólismert, mainstream filmes vagy mesekarakterek.

Amiért minket ajánlanak:

• Művészien szép és igényes alkotások
• Kiváló kommunikáció
• Versenyképes ár
• Lendületes munkavégzés

Lelkiismeretesen beleadjuk minden tudásunkat alkotásainkba.

Elsősorban saját ötletekből dolgozunk, de megrendelőink kívánságát nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ha van meglévő elképzelés, mi szívesen továbbgondoljuk vagy megrendelőnk rugalmasságától függően akár el is rugaszkodunk. Komplett belső designt is tervezünk, amihez 3-5 látványtervvel segítünk átláthatóvá tenni az elképzelésünket. A festeni kívánt helyről készült fotókra szerkesztjük meg látványterveinket, így látható, milyen lesz a változás, festés után.

Karaktereinket szeretjük a helyhez és környezetéhez illő kompozícióban elhelyezni. Sokszor vegyítjük a festési technikákat, így UV reagens vagy sötétben világító festékkel tesszük izgalmasabbá a képet. Ha megrendelőink szabad kezet adnak, az általuk felvázolt elképzelésből egészen izgalmas megoldásokat sikerült már a falon megjeleníteni. A látványtervek minden esetben segítenek a közös nevezőre jutásban.

A falfestések kizárólag ismert márkák festékeivel történnek, így az általuk adott garancia érvényes a munkáinkra, legyen az kültéri vagy beltéri dekorációs falfestés.

A falfestészet mint alkotás

A beltéri falfestést igen korán kezdtük. Még kisgyermek korunkban mikor zsírkrétával firkáltuk össze a szobánk falait. Azóta is ezen alkotási vágy ösztönöz bennünket arra, hogy nap mint nap a festészetnek éljünk. Mára már a zsírkrétákat a legkiválóbb festékekre cseréltük és a több éves falfestészetben szerzett tapasztalatunkkal festjük valóra ügyfeleink elképzeléseit.

Minőségi Tűzfalfestés, elérhető áron.

Karakterábrázolás árajánlat látványtervekkel. Budapesten, Szegeden és az ország teljes területén.

Válassza a minőséget!

www.muralpaint.hu

Országosan elismert Falfestő Csapat 10 éves Tapasztalattal

Minőségi faldekorációval valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Mindezt úgy, hogy minden ecsetvonást élvezettel, szívből teszünk.

Amiért minket ajánlanak:
• Művészien szép és igényes alkotások
• Kiváló kommunikáció
• Versenyképes ár
• Lendületes munkavégzés

Ajánlott keresőszavak:  beltéri falfestés, különleges faldekoráció, konditerem dizájnfestés, kültéri falfestés, hírnévgeneráló falfestészeti megoldások, tűzfalfestés látványtervekkel, karakterábrázolás szórakozóhelyen, egyedi falfestés minden falfelületre, rajzfilmfigurák festése gyerekszobába, ügyfélvonzó látványfestések kültéri és beltéri falfelületre, szórakozóhely festés egyedi megvalósítása.
Kimagaslóan profi falfestés, elérhető áron. Ha falfestés akkor muralpaint.hu!

MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ FALFESTŐ CSAPATA!

Megbízhatóság - Minőség - Igényesség

Gyorslinkek: •Városkép fejlesztés •Hírnév Generálás •Rólunk •Árajánlat •Kapcsolat