Konditerem Dizájnfestés

www.muralpaint.hu – Kimagaslóan profi falfestés, elérhető áron. /A Minőség Garantálva/


Vállaljuk konditerem kül- és beltéri dizájn falfestés minőségi kivitelezését. Látványtervekkel adjuk árajánlatunkat. Számunkra fontos a megfelelő kommunikáció, továbbá a szerződésben megadott időpontok tartása és a kiváló munka átadása.

Keressen bennünket bizalommal: Árajánlat kérése

Nemcsak szórakozóhely, de a manapság nagy látogatottságú konditermek is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a belső design kialakítására, amihez nem elég pár műnövény vagy poszter. Az SZTE egyetemi konditermét már meglévő ötletekkel, egyetemi logóval és szövegekkel kellett dekorálnunk, ami kötött témaválasztás volt, de színekben tanácstalan volt a megrendelőnk, amiatt a monokróm színvilág mellett döntöttünk, hiszen egy ilyen helyen a vibráló színek kizökkenthetik a sportolókat, így visszafogottabb, de méretben mégis látványos megoldásokat kellett létrehoznunk az ecsetek segítségével.

Ilyen esetben, ha már meglévő dekorációs ötlettel rendelkezni a leendő ügyfelünk, úgy kedvezőbb az árszabásunk, hiszen számunkra kevesebb ötletelés és látványterv megalkotása szükséges.

Minden esetben közös munka a dekorációs festés első pár lépcsőfoka (stílusválasztás, ötletelés), hiszen ezek a festések elsődlegesen a megrendelőnek és a vendégeknek készülnek, nem magunknak. Mi a képzőművészeti és szakmai tapasztalatunkkal segítünk a közös cél elérésében.

Minőségi falfestés, elérhető áron.

Falfestmény árajánlat látványtervekkel. Budapesten, Szegeden és az ország teljes területén.

Válassza a minőséget!

www.muralpaint.hu

Országosan elismert Falfestő Csapat 10 éves Tapasztalattal

Minőségi faldekorációval valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Mindezt úgy, hogy minden ecsetvonást élvezettel, szívből teszünk.

Amiért minket ajánlanak:
• Művészien szép és igényes alkotások
• Kiváló kommunikáció
• Versenyképes ár
• Lendületes munkavégzés

Ajánlott keresőszavak:  beltéri falfestés, különleges faldekoráció, konditerem dizájnfestés, kültéri falfestés, hírnévgeneráló falfestészeti megoldások, tűzfalfestés látványtervekkel, karakterábrázolás szórakozóhelyen, egyedi falfestés minden falfelületre, rajzfilmfigurák festése gyerekszobába, ügyfélvonzó látványfestések kültéri és beltéri falfelületre, szórakozóhely festés egyedi megvalósítása.
Kimagaslóan profi falfestés, elérhető áron. Ha falfestés akkor muralpaint.hu!

MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ FALFESTŐ CSAPATA!

Megbízhatóság - Minőség - Igényesség

Gyorslinkek: •Városkép fejlesztés •Hírnév Generálás •Rólunk •Árajánlat •Kapcsolat